Referenssit

Olemme yrittäjät: Pekka Lämsä - Screenvalomainos Oy:stä  ja Janne Pieniniemi Oulun AV-tekniikka:sta. 
Maahantuomme yhdessä LED-näyttöjä moniin erilaisiin tarpeisiin, rakennamme sisä- ja ulkomainosratkaisuja yrityksille sekä yhteisöille. Toisinaan asiakkaittemme tarpeena on muutaman pienen näytön kokonaisuus, vaikka seurakunnan tarpeisiin, toisinaan taas iso kymmenien neliömetrien ulkokäyttöön tarkoitettu LED-screen. 
Kauttamme löytyvät avaimet käteen ratkaisut; alkaen suunnittelusta, toteutuksesta ja sisällönhallinta ratkaisusta sekä myös valomainospinnan esitystekniikasta. 
Takuu sekä takuuajan jälkeisten mahdollisten varaosien saatavuus ja asennus kulkevat aina mukana myymiimme / asentamiimme isoihin tai pieniin laitteisiin ja kokonaisuuksiin. 

Autamme teitä myös mielellämme ulkonäyttöjen mahdollisesti vaatiman luvan hakemisessa. 
Ostimme yhdessä hiljattain Elisa Videran LED –valomainosvaraston, jota markkinoimme eteenpäin verkostojemme avulla. Elisa Viredan varasto koostuu pääosin hyvin laadukkaista jättinäyttötauluista. 

Janne Pieniniemi
Janne on toiminut vuosia Elisa Videralla Digital Signage tuotteiden tuotepäällikkönä. Hän on rakentanut Suomeen yli 100 isoa LED-valomainospintaa Elisa Videran asiakkaille, kuten Sanomatalo, Helsingin IFK, Oulun Kärpät Oy, Clear Channel sekä isoja stadion-näyttöjä Euroopassa. 
Hän on vastannut Elisa Videran LED tuotteiden maahantuonnista sekä auditoinut Elisa Videran ohjeistuksen mukaan valmistajien toiminnan laadun eettisen tuotannon. 
Työssään hän on vieraillut monilla kiinalaisilla alan johtavilla tehtailla ja sitä kautta häneltä nykyään löytyvätkin tosi tärkeät yhteydet alan kiinalaisiin valmistajiin sekä paikallisiin yhteystyökumppaneihin. 

Pekka Lämsä
Pekka on toiminut yli 25 vuotta yritysten paremman markkinoinnin puolesta. Nyt noin yhdeksän vuoden ajan hänen myymiään uudenaikaisia LED-valomainoksia näkyy kirkkaasti monissa suomalaisissa yrityksissä ja yhteisöissä. 
Pekan toimittamat valomainosnäytöt markkinoivat monien eri yritysten tuotteita ja palveluja näkyvästi tälläkin hetkellä. Jopa maan alta kaivoksista löytyy valomainosnäyttöjä jotka ohjaavat kaivoksen liikennettä maan päällä ja maan alla. 
LED-valomainoksen näytöllä oleva kuva on tarpeen mukaan aina vaihtuva ja mahdollistaa myös täysin liikkuvan videokuvan näytön. Valomainospinta voi olla melkein minkä tahansa muotoinen tai -kokoinen. LED-valomainos on myös erittäin helppo käyttää.

Ilmoitustaulujen asian­tuntijasi palvelee koko Suomen alueella:

  • nopeasti
  • edullisesti
  • laadukkaasti

Asiakkaan tarpeita kuunnellen

”Kunnon valomainos katu­kuvassa herättää huomion. Kaikki sujui mainiosti toiveitamme kuunnellen. Saimme juuri sellainen ilmoitus­taulun kuin halusimmekin. Varsinainen asennustyö sujui nopeasti, lisäksi saimme hyviä vinkkejä siihen, miten ja mihin led-screen kannatti asennuttaa parhaimman näkyvyyden saavut­tamiseksi. Saimme myös ohjeet käyttöä varten sekä numeron huoltoon, mikäli sellaista tarvetta ilmenee joskus. Täydet suosittelut!”

Katso tarkemmat yhteys­tietomme »

Tutustu töihimme oheisella videolla